8 Aralık 2007 Cumartesi

Sopcast Nedir

yeni nesil televizyon dendiğinde herkesin aklına ilk olarak youtube ve muadili siteler gelmekteydi. internetin çok daha etkin kullanılmaya başlandığı günümüzde internet üzerinden ücretsiz televizyon izleyebilmek için çeşitli imkanlar var. sopcast de bunlardan biri ve belki de en fazla gelecek vaadedeni. bildirgeçte daha önce sadece şurada bahsedilmiş.

sopcast tam olarak kesintisiz olarak televizyon izleyebilme fırsatı sunuyor. aynı şekilde elinizdeki kaliteli yayınları tüm dünyadaki kullanıcılarla paylaşabiliyorsunuz. p2ptv konseptli iptv gibi sistemle aynı mantıkla çalışıyor. sloganları da deliver your media to the world.. izlediğiniz kanalı ne kadar çok insan seyrederse o kadar kolay seyrediyorsunuz. çünkü networkden çekiyor görüntüleri ve siz de onlara ulaşmış oluyorsunuz. o yüzden herkese tavsiye etmeliyiz bunu.

örneğin nba playoffs kanalında tüm nba maçları takip edilebiliyor. bunun dışında dizi, sinema, belgesel, müzik kanalları da mevcut. ayrıca program üzerinden radyo dinleme olanağı da var.

en fazla futbolseverlere faydalı olacak gibi..

buradan maç yayınları hakkında bilgi alabilirsiniz. maç isimlerini tıkladığınızda hangi kanalda izleyeceğinizi öğrenebilir ve oradan bağlanabilirsiniz.

dünya liglerinin maçları epey kaliteli. lig tv üzerinden de maç seyredebilirsiniz düşük kalitede olsa da tabi ileride umarız daha da güzelleşecektir.

bunun haricinde izlediğiniz sırada ''channel offline'' , ''no peers to connect'' gibi hatalarla karşılaşabilirsiniz. bunlar yayından kaynaklanan sorunlardır. yeniden bağlanmayı deneyin olmuyorsa başka kanala bakın.

yazılım full ekran tv izleme imkanı da sunuyor.
üyelik esnasında bağlantı hızınızı seçiyorsunuz ve size uygun hizmet sunuluyor. bu sayede daha kaliteli yayın izleme imkanı buluyorsunuz.

ben 1mb bağlantım ile gayet kesintisiz takip edebiliyorum. umarız ileride bağlantı hızlarımız daha da artar da biz de bu hizmetleri güle oynaya kullanabiliriz.

linux kullanıcılarının ne yapması gerektiği ekşi sözlük'te güzelce anlatılmış.

son versiyonu buradan çekip buradan kayıt olup dilediğiniz kanalları takip etmeye başlayabilirsiniz.

dilerseniz yazılımla, dilerseniz web player yükleyerek browser üzerinden kanalları takip edebiliyorsunuz. firefox kullanıcıları buradan bakabilir.

1 yorum:

esra can dedi ki...


Birden fazla kızların ve erkeklerin öğrenci evinde yaptıkları grup porno filmi eş değiştirmeli olarak daha güzel sex yapıyorlar